Cel de-al treilea si totodata ultimul film din trilogia "The Hobbit" va fi lansat pe 17 decembrie 2014, au anuntat joi reprezentantii studiourilor Warner Bros., citati de Reuters.

Filmul, intitulat "The Hobbit: There and Back Again", ar fi trebuit sa fie lansat pe marile ecrane in iulie 2014. Primul film din trilogie, "Hobbitul: O calatorie neasteptata/ The Hobbit: An Unexpected Journey", a avut premiera in decembrie 2012, iar cel de-al doilea film din aceasta serie, "The Hobbit: The Desolation of Smaug", va ajunge in cinematografe in decembrie 2013, transmite MEDIAFAX.

Primul film din trilogie a fost un veritabil blockbuster si a generat incasari de 981 milioane de dolari pe plan mondial, potrivit site-ului Box Office Mojo.

Romancierul britanic JRR Tolkien a publicat volumul "The Hobbit" in 1937, dezvoltand apoi aventurile din acest volum in romanul "Stapanul inelelor", publicat in 1954.

Cele trei filme din trilogia "Hobbitul" spun o poveste care se petrece in Pamantul de Mijloc, cu 60 de ani inainte de actiunea din "Stapanul Inelelor", pe care regizorul Peter Jackson si echipa sa de productie au adus-o pe marile ecrane in trilogia blockbuster ce a culminat cu "Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui", premiat cu trei Oscaruri - pentru cel mai bun lungmetraj, cea mai buna regie si cel mai bun scenariu adaptat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.