O trupa controversata de black metal din Grecia a realizat pentru ultimul sau album un cover al celebrului „Cine iubeste si lasa”, cea mai de succes melodie a Mariei Tanase.

"Cine iubeste si lasa”, in varianta black metal, este inclus pe ultimul album al trupei Rotting Christ din Grecia, Kata Ton Daimona Eaytoy (Κατά τον Δαίμονα του Ἐαυτοῦ), scrie romanialibera.ro.

Coverul celebrei melodii populare interpretate de Maria Tanase este a sasea melodie de pe discul ce va fi lansat pe 1 martie la Atena (5 martie in SUA) si care poate fi pre-comandat pe iTunes, potrivit Digi 24.

Potrivit biografiei publicate pe site-ul oficial, Rotting Christ s-a facut remarcata incepand cu 1993, cu ocazia unui turneu cu nume scandalos: „Fuck Christ” care i-a adus multa publicitate, indeosebi negativa, dupa ce cativa spectatori si-au taiat venele chiar in timpul unui concert.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.