Dupa opt ani de mariaj, cei doi soti au decis sa puna capat casniciei la un notariat

Editorul de moda si creatorul de pantofi au decis, zilele trecute, sa depuna actele de divort, la notariat. Nici fiica lor, Mikaela (3 ani), nu mai poate sa-i tina impreuna. Se pare ca motivul ar fi gelozia lui Mihai.

Mihai Albu a recunoscut, pentru Click!, ca va divorta:

„Intr-adevar, am mers acum cateva zile la notar, pentru a depune actele de divort. Urmeaza sa primim si pronuntarea, dar nu va pot spune mai multe. Am vorbit despre toate aspectele acestea ale separarii cu sotia mea, inclusiv despre cum vom locui. Nu ne-am certat de la gaina, sunt alte lucruri mai importante din cauza carora am luat decizia ca e mai bine sa divortam. Astept sa ne linistim putin si apoi vom lamuri totul".

„Ea spune ca inca e femeie maritata, pentru ca divortul nu s-a pronuntat. Cat despre motivul despartirii, eu cred ca e altul: invidia si gelozia lui. Nu prea i-a convenit ca ea este studenta la Arte si ca are un succes din ce in ce mai mare intr-un domeniu in care el activeaza de foarte mult timp", a marturisit o sursa apropiata Iuliei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.