Audrey Hepburn apare intr-o reclama la ciocolata Galaxy, starul hollywoodian fiind "adus" in respectivul spot cu ajutorul noilor tehnologii.

Spotul publicitar, a carui realizare a durat peste un an, da senzatia de real. Audrey Hepburn calatoreste cu un autobuz, priveste pe geam, zambeste copilaros, flirteaza cu soferul si se plimba printr-o piata italiana, inainte sa manance o bucatica de ciocolata Galaxy.

Producatorii spotului au avut acordul fiilor vedetei, Sean Ferrer si Luca Dotti. "Surprinde perfect spiritul ludic al mamei noastre", au spus acestia, scrie MEDIAFAX.

Daily Mail isi sfatuieste insa cititorii ca, daca isi doresc sa aiba silueta vedetei, sa se limiteze la un singur patratel de ciocolata in fiecare noapte, asa cum facea Audrey Hepburn.

Actrita britanica Audrey Hepburn, considerata o legenda a cinematografiei mondiale si un model al elegantei, a murit din cauza unui cancer, in Elvetia, in 1993, la varsta de 63 de ani. Ea a castigat un premiu Oscar pentru rolul din "Vacanta la Roma" si un altul pentru actiunile ei umanitare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.