Fostul rapper MC Hammer a fost arestat pentru obstructionarea justitiei, dupa o altercatie verbala cu un politist, artistul american spunand ca este victima a rasismului, informeaza dailymail.co.uk.

Incidentul a avut loc joi, langa un centru comercial din Dublin, California. Dupa o altercatie verbala cu rapperul in varsta de 50 de ani, politistul l-a amenintat pe acesta cu pistolul, dupa care artistul a fost retinut pentru cateva ore in inchisoarea Santa Rita si eliberat pe cautiune.

Rapperul convertit in predicator crestin spune insa ca a fost victima a rasismului, ca a fost tratat incorect si ca a fost retinut pentru ca este afroamerican.

MC Hammer a povestit, vineri, pe Twitter versiunea sa privind acest incident, care a inceput cand un "tip care arata ca un Elvis grasun i-a batut in geamul de la masina". "Am coborat geamul si el m-a intrebat: 'Esti eliberat pe cautiune?'. In timp ce ii intindeam cartea de identitate, a incercat sa ma scoata din masina, dar a uitat ca e la dieta cu gogosi. Totul mi s-a parut comic, pana si-a scos arma, a suflat in fluier si si-a chemat ajutoare (politistii de la mall)", a mai povestit acesta, potrivit MEDIAFAX.

Rapperul a explicat ca s-a simtit amenintat si victima a rasismului.

"Voi raspunde acum la intrebarea lui, contrar convingerilor lui, nu toate persoanele de culoare sunt libere pe cautiune", a mai spus acesta.

Fostul rapper, nascut Stanley Burrell, dar care si-a schimbat numele oficial in MC Hammer, a lansat in anii 1990 cateva hituri care au avut impact la nivel international, precum "U Can't Touch This" si "Pray".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.