Actorul francez Gerard Depardieu, care a obtinut de curand nationalitatea rusa, va avea ca adresa de domiciliu "Strada Democratiei" din Saransk, un oras din regiunea Mordovia, a anuntat vineri agentia de presa Ria Novosti.

"Asa cum o cere legea, Gerard Depardieu va fi inregistrat la o adresa de resedinta din Rusia", a declarat o sursa din cadrul autoritatilor din Mordovia, republica rusa in care se afla orasul Saransk, aflat la o distanta de 650 de kilometri de Moscova.

Aceeasi sursa a declarat pentru Ria Novosti ca actorul francez va fi inregistrat la adresa la care locuiesc membri ai familiei bunului sau prieten, directorul Fondului de arhive cinematografice ruse Nicolai Borodatchev, originar din acea regiune.

Acea adresa se afla pe Strada Democratiei (Demokratitcheskaïa), afirma Ria Novosti.

"Depardieu nu este proprietarul acelui apartament, el va fi doar inregistrat, iar proprietarii au fost de acord", a adaugat aceeasi sursa.

Gerard Depardieu, in varsta de 64 de ani, a primit la inceputul lunii ianuarie cetatenia rusa de la Vladimir Putin, dupa o polemica cu premierul francez Jean-Marc Ayrault, care a spus ca decizia starului francez de a parasi Franta pentru se mute in Belgia, din motive financiare, este "patetica".

Starul francez a declarat cu acea ocazie ca Rusia este "o mare democratie" si a criticat opozitia rusa si grupul contestatar Pussy Riot.

Dupa ce s-a intalnit cu Vladimir Putin in ianuarie, Depardieu a vizitat deja Mordovia, o regiune de altfel cunoscuta pentru taberele sale de detentie. Una dintre cele doua membre incarcerate din grupul Pussy Riot isi ispaseste pedeapsa de doi ani de inchisoare, pe care a primit-o dupa ce a interpretat alaturi de colegele sale de trupa "o rugaciune punk" anti-Putin in catedrala din Moscova, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.