Kristen Stewart, vedeta francizei de succes "Amurg/ Twilight", a fost desemnata actrita cea mai neatragatoare de la Hollywood, in urma unui sondaj realizat de site-ul menkind.co.uk.

Kristen Stewart s-a clasat astfel inaintea vedetei din serialul de televiziune de succes "Totul despre sex/ Sex & The City" Sarah Jessica Parker.

Pe locul al treilea in acest top al celor mai neatragatoare actrite de la Hollywood s-a situat turbulenta Lindsay Lohan, transmite MEDIAFAX.

Topul 5 este completat de o fosta sotie a lui Charlie Sheen, Denise Richards, si de Kirsten Dunst.

In topul 10 se regasesc, in ordine, Mischa Barton, Hilary Swank, Lucy Liu, Tilda Swinton si Uma Thurman.

"Topul nostru a fost o revelatie in ceea ce priveste felul in care gandesc barbatii britanici. Am remarcat ca a fi sexy nu are de-a face doar cu felul in care arati. Barbatii care au participat la acest sondaj nu sunt atrasi de actrite care au o atitudine rece. Si nu isi doresc nici femei foarte slabe pe marele ecran", a adaugat un purtator de cuvant al site-ului britanic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.