Concertul trupei Ricchi e Poveri, ce trebuia sa aiba loc pe 26 februarie, la Sala Palatului din Capitala, a fost reprogramat pentru data de 17 martie, de la ora 20.00, in acelasi loc unde era anuntat initial, membrii formatiei fiind in doliu.

Fiul lui Franco Gatti, liderul trioului Ricchi e Poveri, a incetat din viata saptamana trecuta, in mod misterios, cazul fiind indelung dezbatut de presa italiana. Alessio Gatti, care avea 23 de ani, a fost gasit mort in apartamentul sau din Genova, iar cauza decesului sau este in prezent subiectul unei anchete a politiei, scrie MEDIAFAX.

Vestea a cazut ca un fulger peste tatal sau, care se pregatea sa urce pe scena istoricului Festival de la Sanremo, pentru a primi premiul special pentru intreaga cariera. Solidari cu drama lui Franco Gatti, colegii sai din Ricchi e Poveri au refuzat sa apara public la manifestare.

"Ma chinui sa ma adun. Imi doresc sa plang, nu ma pot regasi si-mi gasesc cu greu cuvintele", a marturisit Gatti.

Managementul trupei Ricchi e Poveri isi cere scuze fata de publicul roman si organizatorii spectacolului si promite ca formatia va veni la Bucuresti cu un concert de neuitat. Odata cu spectacolul de la Bucuresti au fost anulate si celelalte concerte programate din turneu.

Biletele vandute pentru concertul care urma sa aiba loc pe 26 februarie raman valabile, anunta organizatorii. De asemenea, cei care nu doresc sa participe la show-ul din 17 martie pot sa returneze biletele si sa obtina contravaloarea acestora de la punctele de unde le-au achizitionat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.