Trupa Within Temptation va concerta in cadrul Festivalului Artmania de la Sibiu.

Trupa olandeza de rock Within Temptation va sustine un concert, in 9 august, in Piata Mare a municipiului Sibiu, evenimentul avand loc in cadrul Festivalului Artmania.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de organizatorii Artmania Festival, trupa Within Temptation, "una dintre cele mai faimoase trupe rock din lume", va urca pe scena editiei din acest an a festivalului, fiind unul dintre capetele de afis ale manifestarii.

Fondata in 1996 de chitaristul Robert Westerholt si fermecatoarea soprana Sharon den Adel, Within Temptation s-a facut imediat remarcata ca fiind una dintre cele mai carismatice trupe de symphonic gothic metal din istoria muzicii ultimei decade.

Cel mai recent album, "The Unforgiving", "marcheaza o schimbare radicala in ceea ce priveste muzica si imaginea Within Temptation, aducand o noua perspectiva asupra universului plin de diversitate si versatilitate al trupei".

In 2013, Festivalul Artmania are loc in perioada 5-11 august si este cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a municipiului Sibiu.

Biletele si abonamentele pentru Festivalul Artmania pot fi achizitionate de pe shop.artmania.ro din orice tara, iar pentru publicul din Romania acestea sunt disponibile si in reteaua Eventim si pe myticket.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.