Actrita americana Calista Flockhart, cunoscuta datorita serialul TV "Ally McBeal", a decis sa revina la managerul care i-a adus celebrul rol, semnand cu firma de impresariat Gersh.

In 2004, Flockhart a decis sa se mute la o alta firma de impresariat, ICM, dupa ce managerul de la Gersh, Bill Butler, i-a adus rolul care a facut-o celebra - Ally McBeal.

Calista Flockhart, care si-a inceput cariera in anii '90, a cunoscut succesul odata cu aparitia in serialul TV Ally McBeal (1997-2002), iar dupa incheierea acestuia, actrita a decis sa ia o pauza pentru a-si creste fiul adoptat, Liam.
In 2002, Calista (48 de ani) l-a intalnit pe Harrison Ford (70 de ani), la editia din 2002 a premiilor Globul de Aur, iar opt ani mai tarziu cei doi s-au casatorit, scrie mediafax.

Intre Harrison Ford si Calista Flockhart este o diferenta de 22 de ani. Pentru actorul american, aceasta a fost a treia casatorie. Ford a divortat de doua ori, ultima sa sotie, Melissa Mathison, primind in urma despartirii suma de 100 de milioane de dolari.

In ianuarie 2013, actrita a decis sa reia colaborarea cu managerul Bill Butler, in speranta ca va putea sa-si relanseze cariera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.