Actorul Harrison Ford va interpreta din nou personajul Han Solo in urmatorul film din franciza "Razboiul stelelor", intitulat "Star Wars: Episode VII".

Un jurnalist al site-ului Latino Review, invitat intr-o emisiune a postului de televiziune Fox News Latino, a explicat procedura folosita de editorii acelui site pentru a-si obtine informatiile in regim de exclusivitate, informeaza contactmusic.com. Ei lanseaza un sondaj pe Twitter pentru a identifica vedetele despre care fanii site-ului isi doresc cel mai mult sa afle informatii secrete. Dupa ce franciza "Razboiul stelelor" s-a clasat pe primul loc in acel sondaj, jurnalistii site-ului Latino Reviews au inceput sa caute pe teren informatii despre vedetele din aceasta serie cinematografica.

"In luna noiembrie, Harrison Ford a spus ca este de acord sa joace din nou rolul Han Solo. Acum e oficial, Harrison Ford isi va relua acest rol in urmatorul film din seria «Razboiul stelelor». Contractul lui e incheiat, au mai ramas de intocmit doar cateva mici formalitati. Stiu doar ca onorariul lui e mare si semnificativ", a declarat un jurnalist al acestui site, ootrivit MEDIAFAX.

Invitat sa comenteze zvonurile potrivit carora Harrison Ford si-ar fi dorit ca personajul pe care l-a interpretat in precedentul film din aceasta franciza, regizat de George Lucas, sa fie ucis in urmatorul film, acelasi jurnalist, care foloseste pseudonimul El Mayimbe, a spus: "Banuiesc ca el si-ar putea vedea indeplinita aceasta dorinta intr-unul din urmatoarele filme din serie. Sau poate ca nu".

In noiembrie 2012, Harrison Ford a lasat sa se inteleaga ca ar fi de acord sa reia acest rol, iar J.J. Abrams doreste sa readuca in noul film cateva dintre personajele din filmele originale din serie, precum Luke Skywalker, Han Solo si Printesa Leia.

Dupa ce compania Disney a cumparat franciza "Razboiul stelelor" de la Lucasfilm, in cadrul unei tranzactii de 4,05 miliarde de dolari, in toamna anului 2012, celebrele studiouri hollywoodiene au anuntat ca au in pregatire un nou episod al legendarei serii, care a adus incasari totale de 4,4 miliarde de dolari.

Citeste si:
Un actor din „Star Wars” a decedat din cauza COVID-19
Un actor din „Star Wars” a...

Noul film din serie, "Star Wars: Episode VII", va fi regizat de cineastul J.J. Abrams si va fi lansat pe marile ecrane in 2015.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.