Un numar de 32 de melodii s-au calificat pentru selectia nationala Eurovision 2013.

Printre cei care vor concura in semifinale numarandu-se Renee Santana, nepoata lui Carlos Santana, Elena Cirstea, Robert Turcescu si trupa sa, Natalia Barbu, Electric Fence, Luminita Anghel si Tudor Turcu.

Dintre cele 32 de melodii calificate, telespectatorii impreuna cu juriul de specialisti vor alege, pe parcursul a doua semifinale (23 si 24 februarie), melodiile care vor concura apoi in finala de pe 9 martie.

Toate cele trei spectacole - semifinalele si finala vor fi transmise in direct de TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro.

"Desi initial am anuntat un numar de maxim 28 de piese pentru semifinalele Eurovision, calitatea melodiilor inscrise in preselectie a determinat juriul sa accepte un numar mai mare. Vor fi 32 de melodii care se vor intrece in semifinale, din fiecare semifinala calificandu-se apoi cate 6. Toate cele 32 de melodii vor putea fi ascultate si vizionate de fanii Eurovision pe www.tvr.ro/eurovision incepand de luni, 18 februarie", a declarat Dan Manoliu, manager de proiect Eurovision, imediat dupa incheierea preselectiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.