Cantareata americana Lady Gaga trebuie sa suporte o interventie chirurgicala la sold, fapt care a determinat-o sa isi anuleze toate concertele ramase din turneul ei mondial, "Born This Way Ball".

Artista in varsta de 26 de ani anuntase marti ca a fost diagnosticata cu o forma severa de inflamatie a articulatiilor, insa reprezentantii companiei Live Nation, specializata in organizarea de concerte, turnee si alte evenimente muzicale, au spus ca problema medicala cu care se confrunta cantareata este mult mai grava decat crezuse aceasta initial.

"Dupa o serie de teste suplimentare, realizate pentru a determina gravitatea situatiei, am aflat ca Lady Gaga are o fisura in cartilagiul de la soldul drept. Are nevoie de operatie pentru a remedia aceasta problema, iar apoi are nevoie de repaus total, pentru a se vindeca. Din acest motiv, din pacate, este obligata sa isi anuleze turneul", au declarat reprezentantii companiei Live Nation.

Lady Gaga se afla de doi ani intr-un turneu mondial, intitulat "Born This Way Ball". Cu acest turneu mondial, ce include peste 200 de show-uri, Lady Gaga a ocupat locul al saselea in topul celor mai profitabile serii de concerte din 2012, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.