Haggard va canta in Piata Mare vineri, 9 august 2013, cu ocazia festivalului ArtMania.

La ARTmania 2013, publicul se va intalni in premiera cu doua dintre cele mai indragite trupe ale muzicii „symphonic metal“. Haggard, ansamblul care a transformat perceptia generala despre muzica metal prin compozitiile lor cu tenta clasica, renascentista si medievala va fi adaugat pe afisul festivalului impreuna cu Xandria, trupa germana care reuseste sa imbine cu mare succes rock-ul modern si tonalitatile muzice mistice.
Stiri pe aceeasi tema

Vineri, 9 august 2013, vom asculta Haggard si Amaranthe in Piata Mare, iar sambata, 10 augut 2013 vom fi alaturi de Orphaned Land si Xandria.

Xandria va urca pe scena Festivalului ARTmania 2013 promovand cel mai nou material de studio, „Neverworld’s End”. Spre deosebire de primii sai zece ani, cand Xandria avea un stil ce se apropia mai mult de stilul gothic metal cu influente electro, “Neverworld’s End” aduce o schimbare majora in sound-ul trupei, ajungand la un nivel mai inalt de complexitate in zona muzicii ”symphonic metal”.

Festivalul ARTmania are loc in perioada 5-11 august iar biletele si abonamentele pot fi achizitionate de pe shop.artmania.ro din orice tara, iar pentru publicul din Romania acestea sunt disponibile si in reteaua Eventim si pe myticket.ro, la pretul de 80 lei/abonament si 70 lei/zi, pana la sfarsitul lunii februarie, ajungand la 150 lei/abonament si 100 lei/zi in perioada festivalului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.