Joe Cocker va sustine un concert la Romexpo, pe 4 august, care face parte din turneul de promovare al celui mai nou album al artistului, "Fire It Up".

"A crea un album, pentru mine seamana cu a realiza o pictura - 12 piese si multa culoare; nu-mi place ca totul sa fie intr-o singura stare de spirit", declara cantaretul despre noul sau produs. Asadar albumul "Fire It Up" contine atat melodii clasice, de suflet, balade pline de putere cat si piese pline de energie si vigoare.

Joe Cocker are milioane de admiratori in intreaga lume, iar concertele sale sunt sustinute de cele mai multe ori cu casa inchisa, el fiind unul din putinii artisti ce a reusit sa rupa bariera dintre generatii.

Cei ce vor alege sa isi petreaca seara de 4 august in compania inegalabilului Joe Cocker, vor putea sa fredoneze alaturi de el versurile melodiilor sale celebre, "You Can Leave Your Hat On", "Unchain My Heart" sau "Up Where We Belong", dar sa descopere si melodii noi de pe albumul "Fire It Up".

Biletele pentru concertul Joe Cocker de la Complexul Romexpo din Bucuresti sunt disponibile la urmatoarele categorii de pret: Zona VIP: 750 de lei, Categoria I: 400 de lei, Categoria II: 300 de lei, Categoria III: 200 de lei si bilet fara loc 135 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.