Cineastul american Quentin Tarantino a declarat ca doreste sa regizeze un nou film cu specific istoric, cel de-al treilea, dupa "Inglorious Basterds" si "Django Unchained", scrie MEDIAFAX.

"O trilogie se impune. Trebuie sa fac un al treilea film istoric. Nu m-am decis inca asupra subiectului", a declarat cineastul american, duminica seara, la gala premiilor BAFTA unde a obtinut trofeul pentru cel mai bun scenariu original cu filmul "Django Unchained".

Potrivit unor zvonuri ramase neconfirmate, Quentin Tarantino va regiza un al treilea film istoric, a carui actiune va fi legata de aceea din "Inglorious Basterds". Noul film s-ar numi "Killer Crow" si ii va avea in distributie pe cativa din actorii care s-au remarcat in primul film. Potrivit spuselor lui Tarantino, "Killer Crow" va fi centrat "pe un grup de soldati de culoare. Maltrati de armata americana, ei si-au pierdut intrucatva mintile. Soldatii de culoare se lanseaza intr-o lupta si isi iau revansa, eliminand multi soldati si ofiteri albi din baza militara in care se afla, pentru a-si croi drum spre Elvetia".

Scenariul ar fi deja scris pe jumatate.

"Nu stiu cand voi putea sa fac acest film, dar exista ceva in aceasta poveste care sugereaza necesitatea unei trilogii", spunea Quentin Tarantino la sfarsitul lunii decembrie.

Daca Tarantino va face noul film istoric, acesta ar fi cel de-al noualea din cariera, deci penultimul pe care il va regiza. Cineastul a declarat anterior ca nu doreste sa devina "un regizor imbatranit", preferand sa se opreasca dupa cel de-al 10-lea film din cariera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.