Pentru Dan Negru, este periculos sa se legalizeze casatoria intre homosexuali pentru ca apoi s-ar putea legaliza si zoofilia.

Vedeta de televiziune Dan Negru a scris, sambata, pe pagina oficiala de Facebook, ca este o "aberatie" ca el ar avea vreo problema cu homosexualii, insa nu intelege "cum e cu casatoria oficiala intre doi oameni de acelasi sex, carora li se permite apoi sa adopte copii".

Reactia lui Dan Negru apare in contextul in care, miercuri, vedeta a scris, tot pe pagina oficiala de Facebook, ca nu este de acord cu casatoriile intre homosexuali, pentru ca apoi se va legaliza si zoofilia.

"Citesc o aberatie intr-un ziar cum ca eu am ceva cu homosexalii N-am nimic cu ei ! Ba chiar am prieteni talentati, intelectuali, care apartin acestei comunitati. Deci, nu ma deranjeaza! Treaba lor! Ma declar insa idiot si ingust la minte ca nu inteleg cum e cu casatoria oficiala intre doi oameni de acelasi sex carora li se permite apoi sa adopte copii. Asta n-o pricep si gata! Sunt ingust la... minte! Lezez vreo comunitate cand spun ca nu pricep o tendinta a secolului 21? Nu jignesc, nu denigrez deci nu ma mai somati prin tot felul de organizatii.", a scris, sambata, Dan Negru, pe reteaua de socializare.

Vedeta a mai fost sanctionata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), in 2011, cand i-a numit pe homosexuali "dereglati".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.