Cantareata americana Toni Braxton a anuntat ca a decis sa puna capat carierei sale din industria muzicala, intrucat a ajuns la concluzia ca nu mai iubeste muzica.

Cantareata americana s-a confruntat in ultimii cu o serie de probleme medicale si de natura financiara, care au obligat-o sa isi regandeasca stilul de viata si cariera din industria de divertisment.

In 2011, Toni Braxton a inceput sa colaboreze cu mama si surorile ei pentru a filma un reality show TV, intitulat "Braxton Family Values", care se apropie acum de cel de-al treilea sezon, iar artista americana a luat hotararea sa renunte complet la cariera muzicala si sa se concentreze exclusiv pe actorie si alte proiecte personale, scrie MEDIAFAX.

Toni Braxton, care va putea fi admirata in premiera in calitate de actrita intr-un lungmetraj TV in filmul "Twist of Faith", difuzat pe micile ecrane americane sambata seara, a anuntat ca va renunta la muzica in timpul aparitiei sale de joi dimineata in emisiunea de televiziune "Good Morning America".

"Nu mai simt iubire pentru muzica. Nu mai am acel sentiment pe care il aveam atunci cand cantam, e ceva care ma paraseste. Nu sunt sigura cum vor evolua lucrurile in viata mea, poate ca trec prin criza femeii ajunse la varsta mijlocie, insa inima mea nu se mai gandeste la muzica", a explicat artista americana.

Cantareata si compozitoarea americana Toni Braxton, celebra pentru hitul ei "Unbreak My Heart", din 1996, are in palmares sase premii Grammy si a vandut peste 40 de milioane de discuri pe plan mondial. Cel mai recent album ai ei, "Pulse", a fosat lansat in 2010.

Cantareata americana a sustinut un recital in Capitala, in noaptea de Revelion 2012, in cadrul "Vanghelionului" organizat la Romexpo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.