Will Smith, care a câștigat premiul Oscar pentru rolul principal din filmul „King Richard”, i-a cerut scuze public luni actorului de comedie Chris Rock pentru că l-a pălmuit pe scena galei Oscar 2022 din cauza unei glume făcute pe seama soției sale. Rock nu a depus plângere împotriva sa.

Will Smith i-a cerut scuze public lui Chris Rock pentru că l-a pălmuit pe scena galei Oscar 2022

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că așteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului „G.I. Jane”, lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 și în care Demi Moore joacă în rolul principal.

El a făcut referire la personajul „locotenent O'Neil' (G.I. Jane)”, în care protagonista apare cu capul ras. Afirmația sa a fost o ofensă dat fiind că Pinkett Smith a recunoscut recent public faptul că suferă de alopecie, o afecțiune care duce la căderea părului. Ea s-a prezentat la gală cu capul complet ras.

După ce a ascultat gluma, Will Smith a urcat pe scena Teatrului Dolby și l-a lovit cu palma peste față pe Chris Rock. Ulterior, revenit la locul său, în sală, a strigat către comediant: „Ține-ți gura spurcată închisă și nu pronunța numele soției mele”.

Starul din „King Richard” a scris luni o postare pe Instagram în care a admis că a avut un „comportament inacceptabil și de neiertat” duminică. El a completat că violența sub toate formele ei este „otrăvitoare și distructivă”. De asemenea, a cerut iertare și Academiei, echipei și tuturor participanților la Oscar.

„Am întrecut măsura și am greșit”

„Glumele pe seama mea fac parte din meserie, însă o glumă despre starea medicală a (soţiei mele) Jada a fost prea mult pentru mine de suportat şi am reacţionat emoţional”, a scris Smith într-o postare pe Instagram.

„Aş dori să-mi cer scuze în mod public faţă de tine, Chris. Am întrecut măsura şi am greşit. Sunt jenat şi acţiunile mele nu sunt un etalon al bărbatului care doresc să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi bunătăţii”, a mai scris el.

Citeste si:
Florin Salam a depus plângere împotriva lui Costeluș de la Clejani....
Florin Salam a depus plângere...

„Aş vrea să îmi cer scuze Academiei, producătorilor spectacolului, tuturor participanţilor şi tuturor celor care au urmărit spectacolul în întreaga lume”, a insistat actorul.

„Aş dori să îmi cer scuze familiei Williams şi celor cu care am lucrat împreună la filmul King Richard. Îmi pare sincer rău că acest comportament al meu a pătat ceea ce a fost o călătorie de altfel superbă pentru noi toţi”, a mai scris Smith.

Comediantul nu a depus plângere

Chris Rock nu a depus plângere împotriva lui Will Smith, după ce aparent a fost agresat de acesta la gala premiilor Oscar, potrivit poliției din Los Angeles citată de CNN, conform EFE.

„Cadrele de anchetă ale LAPD (poliţia din Los Angeles) sunt la curent cu un incident survenit între două persoane la ceremonia premiilor Academiei”, a informat departamentul poliţiei postului CNN.

Citeste si:
Netflix și Apple îl sancționează pe Will Smith, după incidentul cu...
Netflix și Apple îl...

„Incidentul a implicat o persoană care a pălmuit-o pe cealaltă. Dacă partea vătămată doreşte să facă raport la o dată ulterioară, LAPD se va afla la dispoziţia sa pentru a completa raportul de anchetă”, a precizat poliţia.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.