Will Smith l-a lovit pe Chris Rock la gala Premiilor Oscar din acest an, iar momentul a devenit repede viral pe rețelele sociale. Acesta nu și-a mai putut stăpâni nervii, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa.

Will Smith, sancționat dur de Apple și Netflix

Will Smith ar putea fi dur sancționat atât de către Netflix, cât și de către Apple și drept consecință ar putea rămâne fără film biografic, pe motiv că aceste două companii doresc să se retragă de la producerea peliculei atât de importante pentru artist. Deși a spus că regretă acest lucru și-a cerut scuze și a menționat că merită orice pepedeasă, probabil că nici măcar el nu s-ar fi așteptat la una ca asta.

Înainte de incidentul de la Oscar, foarte multe companii mari voiau să îl susțină în acest sens, dar lovitura pe care i-a dat-o lui Chris Rock după ce acesta i-a jignit partenera de viață, are consecințe dure. Filmul acestuia are la bază cartea lui Will Smith în care acesta face o serie de dezvăluiri neașteptate din trecutul lui.

„Netflix și Apple+ și-au retras în liniște ofertele pentru filmul biografic al lui Will Smith și, în schimb, vor muta fondurile și vor dezvolta idei originale de la noi actori de culoare. Lucrul cu Will a devenit o afacere riscantă. Acum plănuiesc să dezvolte idei cu mai multe vedete prietenoase precum Mike Epps și Michael B. Jordan”, a declarat o sursă, pentru The Sun.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.