Kim Kardashian-West si sotul sau, muzicianul Kanye West, au devenit parintii unui baietel adus pe lume de o mama surogat, relateaza vineri Press Association.

Vedeta de reality show a anuntat pe Twitter vestea venirii pe lume a celui de-al patrulea copil. ''El a sosit si este perfect!'', a scris ea, potrivit Agerpres.

Kim Kardashian a anuntat la inceputul acestui an ca va avea al patrulea copil, prin intermediul unei mame surogat, confirmand ca ea si sotul sau, Kanye West, asteapta un eveniment fericit.

"Este si geamanul lui Chicago", a precizat ea, adaugand ca este sigura ca baiatul se va schimba mult, insa deocamdata arata exact ca sora sa.

Kim Kardashian si sotul ei, muzicianul Kanye West, mai au trei copii - o fiica, Chicago, nascuta in 2018 tot de o mama-surogat; un fiu, Saint, in varsta de trei ani; si o fiica, North, de cinci ani.

Cuplul nu a dezvaluit inca numele celui de-al patrulea copil.

Kardashian a explicat ca a decis sa apeleze la o mama-purtatoare dupa nasterea lui Saint, in 2015, cand medicii au avertizat-o ca o noua sarcina i-ar pune sanatatea in pericol grav.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.