Ploiesteanul Adrian Diaconu a marcat in intreaga sa cariera 23 de succese din tot atatea intalniri Ploiesteanul Adrian Diaconu a marcat in intreaga sa cariera 23 de succese din tot atatea intalniri Boxerul roman Adrian Diaconu se va lupta la Montreal intr-o gala ce se numeste "Focul sacru". Pugilistul nostru il va infrunta in ring pe Rico Hoye, un fost detinut de 31 de ani.

Cel supranumit "Rechinul" se va intalni pe 23 martie, pentru titlul de challenger, la centura mondiala WBC, cu Rico Hoye. Adversarul romanului si-a inceput cariera in urma cu 5 ani, reusind sa treaca in palmaresul sau 20 de victorii din 21 de meciuri.

Fostul detinut a fost doborat o singura data prin KO de Clinton Woods, in anul 2005. Faptul ca viitorul sau adversar a fost inchis pentru crima nu-l deranjeaza pe ploiesteanul Diaconu, care a marcat in intreaga sa cariera 23 de succese din tot atatea intalniri.

"Nu ma afecteaza cu nimic faptul ca a facut inchisoare pentru o crima. Probabil ca nu a avut curajul sa lupte cu mainile goale", a mentionat romanul.

Americanul Rico Hoye, viitorul adversar al lui Diaconu, are o poveste incredibila. La varsta de 16 ani, Hoye, de religie ortodoxa, a fost implicat intr-o lupta de strada in Detroit in care a fost impuscat mortal un om. Urmarea incidentului a fost inchisoare pentru zece ani. "Nu vreau sa mai ratez inca o sansa. Visul meu este sa ajung campion mondial. In ring va fi multa electricitate", a declarat americanul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.