Marian Iancu ameninta Steaua cu judecata, Marin Anton sustine ca totul este in regula cu sponsorizarea

Incertitudinea persista in problema inscriptionarii insemnelor RAFO pe tricourile Stelei. Miercuri seara, rafinaria din Onesti a anuntat ca nu a aprobat folosirea de catre Steaua a numelui si siglei RAFO "pe cheltuiala sa sau a oricarei alte terte persoane interesate", iar Marian Iancu, presedintele BkP, a declarat: "Daca va fi nevoie, vom actiona in justitie clubul Steaua. Sigla RAFO valoreaza, conform legii romane, intre 5 si 15% din cifra de afaceri. Asta inseamna intre 50 si 150 de milioane de dolari".

Pe de alta parte, ieri, Marin Anton, managerul general al RAFO, ne-a precizat: "Intre RAFO si Expanet exista o intelegere scrisa, prin care rafinaria din Onesti si-a dat acordul ca tricourile sa fie inscriptionate cu numele si sigla RAFO. A fost semnata cu citeva zile inaintea parafarii contractului de publicitate intre Expanet si Steaua. Repet insa, este vorba de inscriptionarea tricourilor cu sigla, nu de folosire a siglei, ceea ce inseamna cu totul altceva".

Gigi nu returneaza banii

"Faptul ca nu exista un contract direct intre RAFO si Steaua a fost o gaselnita a domnului Marian Iancu. Contractul ramine insa in picioare. Nu se va schimba nici un termen, nu va exista nici o aminare", a mai declarat Marin Anton. Aceeasi pozitie a fost adoptata si de patronul din Ghencea, miercuri seara: "Eu am semnat un contract, la revedere! Sa dea in judecata pe Expanet, nu pe mine. Astea sint problemele lor. De-aia nu mai pot eu, ca ma da pe mine in judecata! Nu ma intereseaza, eu am semnat contractul, am luat banii si gata".

Si Heerenveen isi reface gazonul

Pe de alta parte, Heerenveen - urmatorul adversar al Stelei in Cupa UEFA, isi reface gazonul, insa lucrarile nu vor afecta programul echipei, deci nici intilnirea cu "ros-albastrii". Astfel, gruparea olandeza a investit 65.000 de euro in lucrarile de refacere a terenului, fiind aduse lampi care asigura ierbii lumina necesara. "Exista multe unghiuri, care fac aproape imposibila materializarea dorintei de a avea un gazon bun. Nu bate nici vintul, iar umbra acopera o mare parte din teren. Lampile sint un inlocuitor pentru lumina soarelui. Pe partea sudica a terenului, lampile ard 24 de ore din 24", a precizat administratorul stadionului, Ab van der Meulen. In cele din urma, si Steaua va incepe lucrarile de refacere a gazonului din Ghencea, peste trei saptamini, insa va fi nevoita sa dispute meciurile considerata "acasa" pe stadionul Lia Manoliu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.