Unul dintre cei mai titrati pugilisti romani la profesionism, Lucian Bute, isi apara astazi titlul la categoria supermijlocie in fata americanului Wiggins. In cadrul unei gale de box profesionist, ce va avea loc la Molson Center din Montreal, campionul nord-american la categoria supermijlocie, Lucian Bute, isi va pune in joc titlul in fata americanului Donnell Wiggins.

Galateanul, care din 14 meciuri disputate ca profesionist a repurtat tot atitea victorii inainte de limita, are la dispozitie 12 runde pentru a-l invinge pe Wiggins, poreclit "Tancul", detinatorul a 14 victorii prin KO din totalul de 26 obtinute. Meciul se anunta deosebit de dificil, americanul dorind sa razbune decizia controversata a arbitrilor la meciul pierdut in urma cu o luna, tot in Canada, in fata reprezentantului gazdelor, candidatul la titlul mondial WBC, Otis Grant.

Cel de-al doilea roman participant la gala, neinvins in cele 19 meciuri disputate ca profesionist, Adrian Diaconu, va incrucisa manusile pentru titlul vacant WBC la categoria semigrea cu Darrin Humphreys din Statele Unite, in timp ce la categoria semimijlocie, Ionut Ion "Jo Jo Dan" il va intilni intr-un meci programat in 6 reprize pe Darren Ford. Gala poate fi urmarita la ora 4.30 pe TVR 1.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.