Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, a anuntat, marti, pe Twitter, ca isi va pune centura in joc, la 5 noiembrie, in cadrul unei gale in care il va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, in varsta de 42 de ani.

"Promotorul Interbox Jean Bedard a confirmat ca voi lupta cu Glen Johnson", a scris pe Twitter pugilistul roman.

Jamaicanul Glen Johnson, 42 de ani, a disputat 68 de partide in cariera, reusind sa castige 51 (35 prin knock-out), pierzand 15 si remizand de doua ori, scrie MEDIAFAX.

Potrivit presei canadiene, intalnirea Bute - Johnson va avea loc la Bell Centre din Montreal.

Initial, Bute ar fi trebuit sa boxeze, la 5 noiembrie, cu americanul Kelly Pavlik, insa acesta a refuzat lupta, invocand faptul ca i se ofera o suma de bani prea mica pentru acest meci.

Lucian Bute, 31 de ani, si-a pastrat cu succes pentru a opta oara centura mondiala IBF la categoria supermijlocie, dupa ce l-a invins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO in repriza a patra a meciului desfasurat in 9 iulie, la Romexpo, in fata a 10.000 de spectatori.

Allan Green vrea sa se bata cu Bute


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.