Pugilistul Allan Green si-a manifestat dorinta de a evolua intr-un meci impotriva lui Lucian Bute, campionul IBF al categoriei supermijlocii, afirmand despre roman ca este un boxer "OK", informeaza presa canadiana.

Allan Green (30-3, 21 KO) a afirmat ca vrea sa-l intalneasca pe roman, dupa ce Glen Johnson si Kelly Pavlik au refuzat. El l-a calificat pe Bute un pugilist "OK".

"Nu il plasez la acelasi nivel cu baietii care participa in Super-Six. Cel care va castiga acest turneu va fi considerat fara indoiala cel mai bun din lume. Bute a batut mai multi boxeri buni, dar niciunul de felul celor din Super-Six", a declarat Allan Green, transmite MEDIAFAX.

Pugilistul din Oklahoma s-a declarat extrem de "concentrat" asupra carierei, dupa ce anul trecut sora si verisoara lui au murit.

El a mai spus ca ar accepta mai putin bani pentru a urca in ring contra lui Bute, spre deosebire de Pavlik si Johnson. "Nu o voi lua ca pe o lipsa de respect. Glen este un pugilist bun si un prieten bun, dar nu cred ca putea primi atatia bani", a declarat Green.

Pugilistul Glen Johnson a refuzat o oferta de a boxa cu Lucian Bute, considerand ca i s-a facut intentionat o propunere foarte mica, pentru ca un astfel de meci sa nu aiba loc. Reprezentantii lui Johnson au precizat ca oferta venita de la promotorii lui Bute era "cu peste un milion de dolari mai mica decat cea de 1,35 milioane de dolari facuta primului potential adversar, Kelly Pavlik".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.