Pugilistul Glen Johnson a refuzat o oferta de a boxa cu Lucian Bute, considerand ca i s-a facut intentionat o propunere foarte mica, pentru ca un astfel de meci sa nu aiba loc.

Reprezentantii lui Johnson au precizat ca oferta venita de la promotorii lui Bute era "cu peste un milion de dolari mai mica decat cea de 1,35 milioane de dolari facuta primului potential adversar, Kelly Pavlik", informeaza MEDIAFAX.

"Cred ca au facut o astfel de oferta in principal pentru ca nu vor ca meciul sa aiba loc. Astfel, o metoda de a scapa este sa faca o oferta mica atunci cand cred ca nu o vom accepta, in loc sa spuna: «Nu vrem o confruntare cu Glen Johnson». Sunt de suficient de mult timp in box pentru a sti cand cineva este serios in ceea ce priveste o oferta. Cred ca pugilistul vrea sa boxeze, dar promotorul se teme sa il duca la un nivel mai inalt. Ei vor ca el sa ramana in siguranta. Nu au increderea pe care ar trebui sa o aiba in el. Este un boxer bun. Ar trebui sa aiba un meci mare, poate castiga, poate pierde, insa el este pregatit pentru acel meci", a declarat Glen Johnson, care a adaugat ca Bute este prietenul sau si "un tip foarte de treaba".

La 3 august, presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a declarat ca in cazul in care partida dintre Lucian Bute si americanul Kelly Pavlik nu va mai avea loc in toamna, cel mai probabil adversar al pugilistului roman va fi jamaicanul Glen Johnson.

Obreja a afirmat ca Interbox, firma care il impresariaza pe Lucian Bute, a ajuns la un acord cu promotorul lui Kelly Pavlik, compania Top Brand, insa problemele au aparut intre pugilistul american si cei care il manageriaza. Pugilistul american Kelly Pavlik a refuzat sa boxeze cu Lucian Bute, invocand faptul ca i se ofera o suma de bani prea mica pentru aceasta lupta.

  • Pugilistul Lucian Bute si-a pastrat cu succes pentru a opta oara centura mondiala IBF la categoria supermijlocie, dupa ce l-a invins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO in repriza a patra a meciului desfasurat in 9 iulie, la Romexpo, in fata a 10.000 de spectatori.
Citeste si:
CAMPIONUL nostru, Lucian Bute: 10 Victorii MEMORABILE ale pugilistului
Video  CAMPIONUL nostru -...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.