Ultimele stiri despre investigatia mortii lui Heath Ledger o scutesc pe Mary-Kate de marturie, caci miercuri seara (06.08) politistii au renuntat sa mai cerceteze cazul, din lipsa de probe. Insa norocul fostei copile-star se opreste aici: lupta sa cu anorexia nu da semne ca ar iesi-n curand din colectia de glume a comedienilor, asa ca impunsaturile la adresa ei continua.
Supradoza de medicamente care i-a provocat moartea lui Heath Ledger a facut valuri, iar DEA-ul (agentia americana care monitorizeaza si combate traficul de droguri) s-a sesizat deschizand o investigatie care sa determine toate datele accidentului. Insa acum circula vesti care declara cazul inchis, din lipsa de probe.

Mary-Kate Olsen, care a fost prima persoana sunata de maseuza lui Ledger dupa descoperirea cadavrului, a fost chemata sa depuna marturie in cadrul investigatiei. Politia inca nu a reusit sa determine cum a facut Ledger rost de pastile puternice ca OxyContin si Vicodin, gasite in apartamentul sau - insa cu toate astea cazul a fost inchis.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.