Dupa ce s-a aflat vara trecuta intrun plin scandal, de unde a iesit sifonata atat la propriu, cat si la figurat, Mariana Diarco a simtit nevoia sa mai creeze inca odata valva in jurul ei

Desi are doar 19 ani, modelul a trait intens fiecare clipa. Iar daca anul trecut incerca sa se refaca dupa bataia primita de la Monica Corona, sotia geloasa a producatorului Jorge Corona, cu care Mariana lucrase la un proiect, anul acesta tanara s-a simtit exclusa de pe prima pagina a ziarelor.

Sunt mai tanara, mai frumoasa si mai buna in pat

Proiectul ce a durat cam un an de zile a facut ca tanara Mariana sa se indragosteasca nebuneste de producatorul Jorge Corona. Dragostea celor doi nu a ramas fara urmari. Monica Corona nu a reac- tionat foarte bine la aflarea zvonului, asa ca a angajat un detectiv particular pentru a se convinge. In momentul cand i-a surprins pe cei doi l-a iesirea dintr-un restaurant totul s-a transformat intr-o bataie intre pisici. Mariana a fost blamata in toate ziarele de scandal din Argentina, dar dupa cum se stie „nu exista publicitate rea“, asa ca tanara a fost multumita de prestatia ei si a declarat pentru ziaristi: „Eu sunt mai tanara, mai frumoasa si mai buna in pat, iar ea ramane o cotoroanta batrana“.

Adio virginitate la 12 ani!

Asa ca frumoasa argentinianca a profitat la maximum de aparitia ei in cadrul unei emisiuni televizate, lansand stirea ca si-a pierdut virginitatea la 12 ani, pe cand locuia in Florida. Partenerul ei de „joaca„ fusese un american mult mai mare decat ea si alaturi de care a ramas inca trei ani. Daca a reusit sa isi faca reclama, ramane de vazut, dar cu siguranta in urma acestei „bombe“ de presa, multa lume se va intreba, referitor la evenimentul de anul trecut, daca iese fum fara foc… Dupa ce a socat Argentina declarand ca si-a pierdut virginitatea la 12 ani, pe cand se afla in Statele Unite, frumoasa Mariana Diarco a continuat seria dezvaluirilor fierbinti. Singura in continuare, blonda cu forme de vis stie sa spuna ceea ce vor barbat ii sa auda: nu fizicul este important la un partener de viata, ci experienta si comportamentul.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.