Desi VIP-urile autohtone se afla inca departe de performantele in notorietate ale celor din strainatate, am realizat ca avem si noi micile Angeline, Pamele sau Madonne, fie ca e vorba de stilul de viata, de preocuparea pentru aspectul fizic si inclinatia spre scandal sau, dimpotriva, spre construirea unei imagini de 'zane'

Au varste apropiate si le leaga aceleasi preocupari pentru caritate si proiecte profesionale serioase. In ultimii ani, Andreea Marin (34) si Angelina Jolie (33) si-au canalizat energia catre acte caritabile, indreptandu-se catre adoptii de copii din zone defavorizate sau descoperindu-si instinctul matern prin nasteri biologice. In timp ce Angelina este Ambasador al Bunavointei pentru ONU, Andreea Marin poarta acelasi titlu pentru UNICEF, iar amandoua si-au luat in serios rolurile de „zane”, organizand sau participand la diverse evenimente de profil. Angelina a inceput seria adoptiilor pe cand nu era inca iubita lui Brad Pitt.

Primul copil infiat de ea a fost Maddox si au urmat apoi Pax si Zahara. In luna iulie, actrita a nascut din nou, celebrii gemeni Vivienne Marcheline si Knox Leon, dupa ce, in 2006, ea si Brad Pitt s-au bucurat de venirea pe lume a primului lor copil biologic, Shiloh-Nouvel. Desi au deja sase copii, cei doi actori au declarat ca planuiesc o noua adoptie.

Andreea Marin a nascut-o pe Ana Violeta, primul ei copil si cel de-al doilea pentru Stefan Banica jr, in decembrie 2007. Fosta prezentatoare a postului public spune ca isi doreste sa devina din nou mama si chiar a anuntat adoptia la distanta a doi copii din Africa si China. Un alt punct comun al celor doua vedete este acela ca se afla mereu in atentia presei, desigur, la niveluri diferite. In plus, la fel ca si cuplul Jolie-Pitt, Andreea Marin si Banica jr au negociat drepturile exclusive ale primelor fotografii cu micutii lor, donand ulterior suma de bani obtinuta. Diferenta dintre cele doua ar fi aceea de avere si de preocupari pe care le-au avut in trecut. Daca Angelina este platita cu milioane de dolari pentru un rol, Andreea se multumeste cu mai putin pentru un proiect TV. Apoi, iubita lui Brad Pitt a avut o tinerete zbuciumata, iar despre ea s-a spus ca ar fi bisexuala si sado-masochista, lucruri pe care nu le-am auzit inca despre Andreea Marin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.