E blonda, frumoasa si are un corp perfect. Acestea sunt atuurile unei tinere din Marea Britanie, care a fost in ultimii trei ani dublura mai multor vedete internationale

Rachael a vrut sa devina cantareata, dar nu s-a bucurat de succes si s-a apucat de modelling. Acum, tanara de 29 de ani a ajuns sa le inlocuiasca pe celebritatile din lumea muzicii in videoclipuri, pentru ca acestea sa arate perfect chiar si atunci cand nu sunt in cea mai buna forma fizica.

Potrivit cotidianului This is London, britanica i-a dublat fundul lui Kylie Minogue, bustul Christinei Aguilera si sanii lui Britney Spears. Cu toate acestea, fotomodelul nu e multumit de modul cum arata si s-a cam saturat de operatiile estetice pe care a trebuit sa le suporte pentru a se mentine in forma.

'Mi-am facut de doua ori implanturi cu silicon la sani, mi-am remodelat fundul, petrec ore in sir la sala de gimnastica si tin un regim drastic', a spus Rachael, adaugand ca singura recompensa e castigul de aproximativ 50.000 de euro pe an, cat castiga din rolurile de dublura.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.