Lovitura de teatru in familia Columbeanu. Tocmai cand toata lumea vorbea despre o racire a relatiei dintre cei doi, surse din apropierea cuplului sustin contrariul. Sotii Columbeanu se inteleg foarte bine, chiar daca nu se mai manifesta in public atat de puternic si... asteapta un nou copil
La doar cateva zile dupa ce a nascut-o pe fiica sa Irina, Monica Columbeanu declara in presa ca isi doreste cu ardoare sa devina iar cat mai repede mama. Revenirea pe podium a determinat-o sa mai intarzie insa putin aducerea pe lume a unui bebelus.

Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste mereu cu cea din targ, iata ca Monica se pregateste sa-i faca o bucurie lui Irinel peste doar aproximativ noua luni. Sotiei milionarului i-a intarziat menstruatia o perioada buna de timp, lucru care a pus-o pe ganduri atat pe ea, cat si pe cei apropiati. Deocamdata, Monica nu a ajuns la doctor pentru un control. In plus, ea spune ca e atat de emotionata incat ezita sa-si faca testul de sarcina.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.