Dupa ce a pus punct relatiei cu "Boschet", Andreea Spataru s-a reorientat sentimental spre un alt barbat cu stare, un anume Alexandru Dinu, zis "Schumi", patronul clubului Vanity din Capitala, unde se filmeaza o emisiune a postului National TV. Cunoscut in lumea celor care frecventeaza viata de noapte bucuresteana, businessmanului de aproximativ 35 de ani i s-a dus faima ca si-ar fi marit "barbatia" printr-o operatie chirurgicala de implantare cu silicon.
"Amanuntul" nu mai este practic un secret pentru nimeni din anturajul acestuia, multi dintre apropiatii lui "Schumi" sustinand chiar ca au vazut cu ochii lor minunile chirurgiei plastice, pentru ca iubitul Andreei s-a aratat dispus si chiar dornic, zic carcotasii, sa le arate rezultatul operatiei de care este foarte mandru.

Patronul clubului din Regie s-ar fi supus interventiei de augmentare cu silicon a organului genital in urma cu cativa ani buni. Implantul cu silicon este, de altfel, unul dintre lucrurile pe care Andreea si noul ei iubit le au in comun, intrucat si blonda a beneficiat anul trecut de o marire chirurgicala a sanilor prin aceeasi metoda.