10. Juelz Santana & Lil Wayne - "Black Republicans"

MOTO DE SUSTINERE: "I'm feeling like a black Republican, nah I can't call it/More like a black Democrat runnin' them out of office/Young Barack-a Obama, I'm all for it"
In caz ca va intrebati cum ar putea un cantec numic "Black Republicans" sa sustina un democrat negru, raspunsul sta in parodia facuta de Juelz Santana si Lil Wayne dupa piesa originala a lui Nas, Hip-Hop Is Dead.
VIDEO.

9. Jay-Z & Mary J Blige - "You're All Welcome"

MOTO DE SUSTINERE: "It's Ms. No More Drama and Barack Obama of rhymers/Feel honored."
Nu e nimic mai placut decat sa primesti „suportul artistic” al unuia dintre cel mai mare artist hip-hop din lume. Interesant e faptul ca, Obama chiar a declarat odata ca ii asculta pe to Jay-Z si Beyonce: "Am ceva Jay-Z si Beyonce in Ipod-ul meu".8. Jadakiss - "Why (Remix)" (Feat. Common, Styles P & Nas)

MOTO DE SUSTINERE: "Why is Bush acting like he trying to get Osama?/Why don't we impeach him and elect Obama?"
Common il sustinea pe Obama pe cand acesta era senator in Illinois si nici macar nu se inscrisese in cursa electorala. Remixul din 2004, a fost prima piesa rap in care a aparut numele lui Obama Poate Windy City MC stie ceva ce noi nu stim.
VIDEO

7. 6th Sense - "Ignite the People (Like Obama)"

MOTO DE SUSTINERE: "Did you ever think you'd see a white rapper endorse a black president."
Inspirata de un alt cantec din aceasta lista, "The People", a lui Common, piesa "Ignite the People (Like Obama)" a lui 6th Sense a facut valuri pe net cu o saptamana inainte de alegerile din Pennsylvania. Nu a reusit sa-i aduca votul suprem lui Obama, insa a pus bazele unui fel de fan grup al candidatului de culoare.
VIDEO

6. Common - "The People"

MOTO DE SUSTINERE: "Standing in front of the judge with no honor/My raps unite the people like Obama."
Niciun artist hip hop nu i-a aratat mai mult suport lui Obama decat raperul din Chicago, Common. Single-ul „The People”, pentru care Common a primit si un Grammy, a fost unul dintre numeroasele cai mediatice prin care l-a ajutat.
VIDEO

5. Jin - "Open Letter to Obama"

MOTO DE SUSTINERE: "Red states, blue states, that’s kinda late/In your eyes, it's only the United States"
Jin si-a aratat dragostea sincera pentru Obama intr-un imn inchinat acestuia si recunoaste ca l-a sustinut dupa ce s-a informat foarte mult despre cariera sa. Si nu s-a oprit aici, alaturandu-se campaniei electorale si donand o parte din incasarile piesei "Open Letter to Obama". Miscarea l-a adus chiar printre prietenii lui Obama de pe comunitatea Myspace.
VIDEO

4. Kidz in the Hall - "Work to Do (Remix)" (Feat. Talib Kweli & Bun B)

MOTO DE SUSTINERE: "Critics say we can't, but Barack says we can."
Naledge and Double-O si-au semnalat suportul pentru Barack Obama, reeditandu-si melodia "Work to Do" , realizand astfel o varianta cu versuri pro-Obama la care i-au recrutat si pe Bun B si Talib Kweli.
VIDEO

3. Ti$a - "Obamaway"

MOTO DE SUSTINERE: "This is real and not for play, I'm a vote Obamaway."
Ti$a , membru al trupei Sa-Ra a vrut sa se apropie de Obama intr-o maniera amuzanta si a realizat un clip amuzant, acesta continand influente de la Kanye West, Consequence, Jay-Z, and rocker Travis Barkersi incercand sa faca un clip total opus celui realizat de will.i.am’s “Yes We Can” care este foarte serios si pare mai mult tragic decat incurajator.VIDEO

2. Joel Ortiz - "Letter to Obama" (Feat. Dante Hawkins)

MOTO DE SUSTINERE: "It's time for a change and the change is Obama."
Joel Ortiz a reusit sa intre in acest top realizat de rapperul Ludacris, ba chiar sa se afle pe locul 2 deoarece are o abordare diferită fata de ceilalti rapperi . Ortiz spune o poveste trista despre condițiile de viață pe strada, in cartier cu speranta că președinția lui Obama va reusi sa imbunatateasca nivelul de trai al oamenilor.1. Nas - "Black President"

MOTO DE SUSTINERE: "On the positive side, I think Obama provides hope and challenges the minds of all races and color to erase the hate."
Pe primul loc se afla NAS, cu piesa "Black President" care reuseste sa surprinda cel mai bine sentimentul pe care-l nutresc toti fata de Obama . În conformitate cu mesajul plin de speranta si optimism al lui Barack Obama, Nas imprumuta din scepticismul lui 2Pac ("Although it seems heaven sent, we ain't ready to see a black president") si il transforma intr-un discurs puternic despre arena politica americana. E de departe cel mai bun omagiu adus lui Obama, potrivit About.com.
In plus, potrivit unui sondaj recent, se pare ca aproape jumatate dintre femeile din Statele Unite(49%), se declara gata sa il voteze pe democratul Barack Obama, cu 11% mai multe decat pe republicanul John McCain, iar alte 10% nu sunt inca decise. Insa lasand la o parte intentiile anti-rasiste, acesta se pare ca are o atractie asupra femeilor , deoarece toate care o votasera initial pe Hillary Clinton i se alatura lui , arata un studiu al institutului Gallup. Ridicata din randul sustinatoarelor infocate, Obama Girl, aka Amber Lee Ettinger, actrita si model american, a reusit cu videoclipul sau "I Got a Crush... on Obama", sa vorbeasca in numele tututor femeilor din lume care il iubesc pe Obama.