James Franco isi lanseaza maine noul film "Pineapple Express", iar pe 5 decembrie va fi cu siguranta pe covorul rosu la premiera americana a lui "Milk". Oricat de zambaret l-am gasi insa pe pelicula si in fata camerelor de paparazzi, din confesiunile lui aflam ca a avut multe de indurat pe platourile de filmare. Mai exact, o pereche de pantaloni si un sarut gay.
James Franco, a carui notorietate a crescut odata cu rolul lui Harry Osborn din "Spider-Man", spune din casa - in special ce i-a displacut pe parcursul filmarilor noilor sale filme. "Pineapple Express" este o noua comedie marca Judd Apatow (Superbad, Knocked Up), care deja primeste critici pozitive din partea cunoscatorilor, iar Franco, in rolul dealer-ului de marijuana Saul Silver e considerat unul din plusurile productiei. Ca sa intre in pielea acestui personaj afumat mai mereu, Franco a trebuit sa intre mai intai in niste pantaloni ciudati.

E vorba de o pereche de nadragi guatemalezi ce trebuiau purtati de Saul Silver pe tot parcursul filmului, idee care nu i-au picat deloc bine lui James. El s-a amuzat teribil pe seama alegerii vestimentare propuse pentru amatorul de iarba - asta pana a aflat ca pantalonii erau inspirati din colectia lui Woody Harrelson. Referindu-se la costumatia hipiota, Franco isi aminteste ca ar fi intrebat la un moment dat "Cine-ar purta oribilitatea asta?" Iar producatorii filmului, "prieteni buni cu Woody Harrelson, au zis: 'Woody poarta de-astia tot timpul'. Asta-i povestea costumului."


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.