Cea de a cincea editie a House Parade va avea loc in acest an in parcul Bucov, in apropierea Ploiestiului, si se va desfasura intre 15 si 17 august

Zece camioane sonorizate cu mii de wati pe care vor mixa 40 de DJ romani si 9 DJ internationali vor fi aduse la Bucov pe 15 august. Pentru prima data va fi instalat si un Space Sound - Visual System in Romania, un camion special, imprejmuit de ecrane digitale care vor transmite imagini live cu participantii la parada.

Pe durata celor trei zile de spectacol, pe scena 3D vor urca peste 20 de artisti internationali, acompaniati de dansatoare, spectacole de lasere sau proiectii video.

Printre invitatii din acest an se numara Infected Mushrooms, Markus Schulz, Eddie Halliwell, Dr. Motte, Leon Bolier, MC Gunner, Marusha, Max B Grant si altii.

Abonamentele pot fi cumparate din reteaua Diverta, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro. Pretul unui abonment pentru intreg festivalul costa 50 lei de persoana, iar cei care cumpara minim 5 abonamente in avans le vor primi la pretul de 35 lei persoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.