Cantareata Victoria Bechkam este descendenta unui comunist german, apropiat al lui Karl Marx, care a trait in secolul al XIX-lea, potrivit unui istoric german, relateaza NewsIn.

Victoria, sotia fotbalistului David Beckham, este stra-stra-stra-stranepoata artistului revolutionar Carl Heirich Pfaender, a spus Hans Mueller, un istoric din orasul Heilbronn.

Mueller a declarat pentru agentia de presa ddp ca a cercetat viata lui Pfaender, nascut, de asemenea la Heilbronn, care a trait intre 1819 si 1876 si care a fost unul dintre apropiatii filosofilor Marx si Frederich Engels.

Pfaender a luat parte la revolutia esuata din 1848 si a fost obligat sa plece la Londra, unde a lucrat ca miniaturist si ca pictor pentru a se putea intretine, a adaugat Mueller.

"Nu s-a imbogatit din meseria sa", a spus Mueller. "Sotia sa a fost ingropata in mormantul unui cersetor", potrivit istoricului.

Mueller a spus agentiei ddp ca a fost surprins sa descopere legatura dintre pionierul miscarii muncitoresti si starul pop si a luat legatura cu mama acesteia, Jacqueline.

Mueller a spus ca mama Victoriei a confirmat descoperirea sa si a promis sa ii spuna si fiicei sale despre descendenta familiala. Fratele lui Pfaender, Wilhelm a cantat intr-un cor activ pe perioada revolutiei si a emigrat in America in 1848, unde a devenit administrator de stat in Minesotta, potrivit lui Mueller.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.