Sexul, moda si publicitatea au fuzionat dintotdeauna cu succes si pentru ca interactiunea dintre ele naste inevitabil controverse. Cum moda este un domeniu al creativitatii si al fascinatiei, designerii apeleaza adesea la concepte "periculoase" pentru a surprinde, incita, soca.

Tom Ford a facut cariera din a intoarce capetele tuturor prin creatiile sale. Inca din perioada in care a "cultivat" sexul printre elementele unei colectii Gucci, numele sau a fost asociat cu controversa. Din acest punct de vedere, stilul de promovare a parfumului "Tom Ford For Men" ar putea sa nu fie tocmai surprinzator, insa cu siguranta transmite un mesaj greu de ignorat chiar si de cunoscatori. Pentru imagini click aici

Sisley a jonglat intodeauna cu imagini provocatoare pentru a exprima un punct de vedere, iar acestea au devenit cap de afis in randul celor mai controversate reclame din moda. Se poate conta oricand pe abilitatile brand-ului da a crea valva, fie ca face apel la sexualitate sau la diverse tabuuri sociale. Pentru imagini click aici.

Click aici pentru a vedea si alte reclame controversate din industria modei, de la Puma sau D&G.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.