Cateva poze scapate inaintea prezentarii oficiale ne arata noua generatie a lui Golf

Primele poze oficiale cu noul Volkswagen Golf!Peste cateva zile VW va prezenta oficial a sasea generatie a modelului Golf. Nu va mai fi o surpriza prea mare deoarece cateva poze oficiale au inceput deja sa circule pe internet.

Actuala generatie Golf, a cincea, a fost un succes pentru Volkswagen, ca de altfel toate generatiile anterioare. Si nici nu e de mirare, daca ne gandim ca Golf-ul este totusi "intemeietorul" clasei compacte, segment extrem de popular si de competitiv in zilele noastre.

Modelul Golf a fost si este foarte popular, plus ca si-a atras un bun renume in ceea ce priveste fiabilitatea. Totusi, masina a fost intotdeauna foarte rigida din punct de vedere al designului. Nemtii nu au facut nici un fel de experimente. De la generatie la generatie designul a devenit tot mai modern, dar atat. Linii cuminti, fara experimente, pe care VW le-a considerat probabil riscante avand in vedere popularitatea modelului.

Totusi.. actualul Golf V a aratat ca renumele vinde, fiabilitatea vinde, obisnuinta (clientilor) vinde, dar deja parca totul este prea rigid la nivelul designului. Si asta in conditiiile in care clasa compacta este foarte competitiva. Aici isi are locul si VW Golf, cu al sau stil fara experimente, dar si Honda Civic, de exemplu, care pare un concept futurist scapat pe strazi.

Click aici pentru galeria foto.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.