Gemenii cuplului Angelinei Jolie - Brad Pitt au spus lumii "Hello, People" pentru fabuloasa suma de 14 milioane de dolari

Dupa trei saptamani de speculatii privind suma pentru care vor vinde primele fotografii cu gemenii lor si revista in care acestea se vor publica, Angelina Jolie si Brad Pitt dezvaluie, in premiera, imagini intime de familie. Celebrii actori au realizat doua pictoriale, unul pentru revista "Hello!", iar celalalt, pentru "People", cea care a publicat si primele poze cu Shiloh-Nouvel, in iunie 2006 (4,1 milioane de dolari). Suma pentru care starurile s-au lasat imortalizate alaturi de copiii lor se ridica la 14 milioane de dolari, scrie Gardianul.

Sotii Pitt au declarat ca toti banii obtinuti din vanzarea fotografiilor vor fi donati in scopuri caritabile.

Potrivit Click, Knox Leon si Vivienne Marcheline sunt cei mai noi membri ai familiei Jolie - Pitt. Micutii au venit pe lume luna trecuta si au suscitat imediat interesul presei internationale.

Odata cu sedinta foto, Brad si Angelina au spus si cateva cuvinte despre viata lor alaturi de nou - nascuti. "Este un adevarat haos, dar ne descurcam si ne simtim foarte bine", a declarat Angelina pentru "People".

Angelina si Brad locuiesc in prezent la Chateau Miraval, un castel din Franta, pe care l-au cumparat acum cateva luni, cu 60 de milione de dolari. "Copiii s-au jucat toata vara in curte. Acum, de cand am adus gemenii acasa, Shiloh si Zahara ma ajuta sa aleg hainele micutilor si sa-i schimb", povesteste Angelina. Pe langa cei trei copii biologici, Angelina si Brad mai au inca trei, adoptati: Maddox (6), Pax (4) si Zahara (3). Vivienne si Knox s-au nascut pe 12 iulie, intr-o clinica din Nisa. Ei au devenit cetateni de onoare ai orasului francez.

Alte cupluri celebre au refuzat publicarea imaginilor cu propriii bebelusi indiferent de suma de bani care li s-a oferit. Un exemplu este cuplul Nicole Kidman si Keith Urban, care au declarat ca nu li se pare corect sa o expuna in acest fel pe Sunday Rose, Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick au acceptat sa pozeze alaturi de copii fara vreo pretentie, iar Tom Cruise si Katie Holmes au fost atat de iritati de razboiul de licitatie a pozelor cu Suri Cruise incat s-au razgandit si au renuntat la idee. Pana la urma, Suri a fost fotografiata de Annie Leibovitz si pozele au fost publicate in "Vanity Fair" gratis.


Cotidianul facut un top al "vanzarilor de copii"

Exista voci precum cea a lui Meryl Streep, care au atacat vehement achizitiile de poze cu copiii celebritatilor, pe care aceasta ii acuza de faptul ca si-au promovat copiii, incalcandu-le, in acest fel, drepturile. Dar industria merge inainte.

  1. Angelina Jolie si Brad Pitt: Fotografiile cu Vivienne Marcheline si Knox Leon au fost vandute pentru 14 milioane de dolari publicatiilor „Hello!” si „People”
  2. Angelina Jolie si Brad Pitt: Shiloh Nouvel s-a nascut in Namibia in 2006, primele sale poze fiind vandute pentru 4,1 milioane de dolari revistei ,,People’’
  3. Jennifer Lopez si Marc Anthony: Fotografiile gemenilor Emme si Max, nascuti in 2008, vandute pentru 6 milioane de dolari revistei ,,People’’
  4. Matthew McConaughey si Camila Alves: Drepturile de publicare a imaginilor cu Levi au costat 3 milioane de dolari si pozele au fost publicate in revista „OK!”
  5. Angelina Jolie si Brad Pitt: Dupa ce l-au adoptat pe Pax Thien, au vandut dreptul de publicare a imaginilor cu el revistei ,,People’’, in 2007, pentru suma de 2 milioane de dolari.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.