Un Q&A interesant cu unul dintre cei mai inventivi oameni din Hollywood ne atata apetitul pentru noile proiecte ale neobositului Joss Whedon. In continuare, aflam mai multe despre muzicalul-miniserie Dr. Horrible's Sing-Along Blog, care a lasat lumea cu gura cascata intr-atat incat a cazut site-ul pe care Joss isi postase noul produs, realizat cu un buget minimal, mult sub 500.000$.
The Hollywood Reporter ne trateaza cu un interviu luat lui Joss Whedon intr-un moment de respiro la Comic-Con. Joss este creatorul serialului mult-iubit "Buffy, spaima vampirilor" si in curand va intra din nou in lumea TV-ului cu "Dollhouse", al carui prim episod este programat pentru difuzare pe canalul american Fox din ianuarie 2009. Ca un magician, Whedon mereu scoate din palarie te miri ce: sezonul 8 din "Buffy" apare sub forma de benzi desenate sub supravegherea lui, iar creatorul si-a largit orizonturile de curand cu un muzical disponibil doar pe Internet, "Dr. Horrible's Sing-Along Blog" - lansat online pe 15 iulie.

Joss marturiseste ca se astepta oarecum la reactia entuziasta a netizenilor cand a scos "Dr. Horrible", desi cel mai sigur era de primirea calduroasa de la Comic-Con. "Unul din lucrurile pe care le-am stabilit a fost ca vom difuza [Dr. Horrible] pe gratis, la mijlocul lui iulie, ca sa facem ravagii la Con, sa ne distram de minune. [...] Nimeni nu era familiar cu [formatul - 3 episoade a cca. 10 minute - si distribuirea - gratuita, online] si cu totii au intrat pe felie, iTunes au crezut in proiect [...] si toti au zis pur si simplu OK, n-am mai facut ceva de genul asta asa rapid, asa ca asteptam s-auzim de la avocatii vostri cat de curand". In ceea ce priveste DVD-ul, "vrem sa-l facem deosebit. Asta-i inca un aspect in care ne implicam si avem putere de decizie totala."


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.