Regizorul Terry Gilliam are doua reusite la activ, dupa ce toate planurile sale pareau sortite esecului la inceputul anului.
Redresarea lui Terry Gilliam este un adevarat triumf pentru cei care sunt la curent cu ghinionul care parea la un moment dat ca il urmareste fara mila. Acum opt ani, filmul sau "The Man Who Killed Don Quixote" a fost ciuruit de probleme de asa natura ca nu era o exagerare sa presupui ca Gilliam era sabotat de zei cu toane. Doar o saptamana dupa prima strigare "Motor!" proiectul a fost abandonat de tot: echipa de filmare avusese de furca deja cu avioane militare spaniole care se trezeau sa zboare la cele mai inoportune momente, cu inundatii pe nepusa masa - dar lovitura decisiva a fost data de hernia actorului Jean Rochefort. Acesta petrecuse 7 luni de zile invatand limba engleza pentru a juca rolul titular, dar dupa cateva zile calare toata pregatirea s-a dus pe apa sambetei: francezul a suferit o dubla hernie de disc si a fost nevoit sa se intoarca acasa.

Iata insa ca, opt ani mai tarziu, Terry are ocazia sa isi reia locul pe platourile re-deschise ale lui "Don Quixote". Click aici pentru a afla cum i s-a schimbat norocul.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.