Premiul pentru cele mai sexy fese... nu ii revine lui Beyonce sau lui Jennifer Lopez, ci unei argentinience care a tinut mult timp sa isi pastreze anonimatul, ceea ce a facut-o de altfel celebra in randul publicului masculin din lumea intreaga
Internetul abunda in clipuri sexy cu Keyra Augustina, supranumita "femeia cu fundul perfect", despre care se spune ca s-a nascut pe 15 mai 1986 in Laferrere, Buenos Aires, sub numele Julieta Machado. Este logodita cu un regizor, dar ultimul lucru pe care si l-a dorit a fost sa ajunga celebra. Dupa ce au aparut cateva poze cu posteriorul ei pe internet, accesarile au atins cote ametitoare, de ordinul milioanelor, ceea ce au transformat-o in vedeta al carui posterior a fost votat ca fiind cel mai sexy din lume.

Evident, ofertele pentru pictoriale sexy au inceput sa curga, insa Keyra a refuzat multe dintre ele, cu exceptia unei colaborari cu revista "Maxim", in care de asemenea a urmat regula cu care a pornit pe acest drum, refuzand sa arate publicului altceva decat posteriorul care a facut-o celebra. Intrebata de ce nu vrea sa isi dezvaluie identitatea, Keyra a declarat pentru "Crónicas Marcianas", celebrul program TV spaniol: "Vreau sa termin facultatea, apoi ma voi gandi la o cariera in televiziune".


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.