Una dintre cele mai controversate vedete autohtone, Andreia este extrem de suparata, deoarece carcotasii sustin ca ea este marul discordiei dintre Ion Ion Tiriac si iubita acestuia, Ileana Lazariuc

Componenta trupei Trident spune ca nu l-a mai vazut de un an pe fiul fostului tenismen si neaga vehement faptul ca ar fi fost vreodata amanta acestuia.

Cunoscuta drept o persoana retrasa, Andreia Sibechi, componenta trupei Trident, nu a dorit niciodata sa vorbeasca despre presupusa relatie pe care ar fi avut-o cu Ion Ion Tiriac.

Desi au fost vazuti in public doar o singura data, cand cinau alaturi de alte persoane, la un restaurant de fite din Capitala, carcotasii s-au grabit sa-i cupleze.

Ba mai mult, s-a spus ca cei doi s-au logodit la Paris, intr-un cadru romantic, lucru dezmintit atat de fiul fostului tenismen, cat si de artista:

“Pe mine si pe Ion Ion ne-a legat o frumoasa prietenie. Nu am avut o relatie de dragoste, nu am fost indragostiti unul de altul. Nu am fost logoditi, nici macar nu am fost plecata cu el din tara”, a declarat Andreia, pentru Click!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.