Descumpanita. Dupa ce proiectele ei de televiziune au inceput sa cada unul cate unul, Oana Zavoranu a ajuns sa creada ca este victima unor forte oculte
Vedeta si sotul ei, Pepe, au inceput sa mearga mai des la biserica, de cand Oanei i-a incoltit gandul ca este blestemata. De la un timp nimic pare sa nu-i mai iasa pe plan profesional. Desi negociaza de un an realizarea unui serial tv inspirat din viata ei si propune proiecte de televiziune, nimic nu se materializeaza. Chiar inainte de a lua in calcul o cariera politica, acceptand propunerea lui Vadim Tudor de a intra pe lista candidatilor PRM in Camera Deputatilor, Oana Zavoranu a ratat la mustata un nou contract pentru o emisiune TV.

Totul a inceput in urma cu cateva luni, cand artista a primit propunerea sa prezinte un format estival la Antena 1, alaturi de Dan Capatos. Proiectul, agreat de conducerea trustului Intact, parea sa aiba sorti de izbanda. Prezentatorii faceau pereche buna, se intelegeau perfect, iar audienta era garantata din start prin simpla prezenta a sotiei lui Pepe pe platoul de filmare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.