Natacha nu a reusit din prima in tara natala, dar a avut noroc. A reusit sa se inscrie la Big Brother in Spania, a ajuns pana in finala editiei a sasea si s-a facut remarcata. Intoarsa pe pamant sud-american, a primit cateva roluri. Nu pentru talent, ci pentru lipsa totala de inhibitii

Daria David

Desi este profesoara de sexologie recunoaste ca i-ar placea sa prezinte o emisiune despre sex. Dar nu una „soft", cum deja exista „pentru domnisoarele aflate la inceputul initierii". Pur si simplu, Natacha vrea sa spuna lucrurilor pe nume, doar de aceea studiaza sexologia.

Buna de dezbracat, dar nu si pentru teatru

Lucrurile nu merg deloc bine pentru frumoasa Natacha Jaitt. Desi se parea ca fosta participanta la varianta spaniola a Big Brother va reusi sa aiba succes nu doar ca model, dar si in cariera actoriceasca. A fost fericita cand i s-a incredintat rolul din piesa „Caliente”, dar spectacolul nu se mai joaca... „A fost suspendat din lipsa de public”, a recunoscut Natacha. Ea insa considera ca de vina este producatorul, mai precis politica lui. Aceasta se considera frumoasa si a constituit principala arma ce a lucrat impotriva ei. Dornica de succes cu orice pret si lipsita de complexe, argentinianca a propus sa se dezbrace pe scena suficient cat sa incite publicul. Daca oamenii nu vin pentru talentul actoricesc, macar pentru a vedea formele apetisante ale modelului tot ar fi trecut pragul teatrului. Dar Gerardo Sofovich a refuzat sa faca un astfel de compromis. Si totusi, trebuie sa recunoastem ca, pe undeva, dreptatea este de partea Natachei.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.