Rocsana Marcu a avut parte de un incident neplacut in vacanta petrecuta la Saint Tropez, vedeta alegndu-se cu o insolatie de toata frumusetea.
Ea a mers de urgenta la spital, unde insa a avut mult de furca pentru ca nu se intelegea cu un doctor arab, care nu vorbea prea bine nici limba franceza si nici engleza
Vedeta de televiziune Rocsana Marcu a petrecut o vacanta de doua saptamâni la Saint Tropez impreuna cu mama sa si fetita de doar un an. Pentru Rocsana, a devenit deja o traditie respectata cu sfintenie vacanta la Saint Tropez, unde intotdeauna merge cu mama si fiica. “Saint Tropez este destinatia mea preferata de vacanta. Este un loc absolut minunat, unde revin cu placere in fiecare an. Inca de prima oara când am mers acolo am fost insotita de mama mea, astfel ca aceasta vacanta a devenit un fel de traditie de familie. Pâna anul trecut mergeam doar cu mama, iar acum, de când a aparut si Mayra in vietile noastre, mergem toate trei”, ne-a declarat cântareata. Concediul de anul acesta a fost unul binemeritat pentru vedeta, insa condimentat cu situatii neplacute. Pentru ca a vrut foarte mult sa se bronzeze, Rocsana a cam uitat de ceas atunci când statea la plaja, astfel ca s-a ales cu o insolatie. “Totul s-a intâmplat pe plaja Club 55, unde a filmat Brigitte Bardot pentru ultimul sau film, “Dumnezeu a creat femeia”, si unde eu merg mereu. Am stat putin cam mult la plaja si am avut un inceput de insolatie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.