Ajuns de aproximativ zece zile in Cipru, acolo unde a semnat un contract pe doi ani cu formatia Omonia Nicosia, internationalul roman, Claudiu Niculescu si-a facut timp sa-si scoata iubita la plaja, piscina dar si la terase. Cei doi soti au fost surprinsi in tandreturi de o fana cipriota
Luat prin surprindere de decizia oficialilor clubului MSV Duisburg, care l-au dat jos din autocarul echipei in momentul plecarii in cantonament, Niculescu si-a gasit repede o alta formatie, in Insula Afroditei.
Fostul dinamovist, care a renuntat sa semneze un contract cu FC Kaiserslauten, formatie germana cu care fostii sai sefi negociasera, a incheiat un contract pe doi ani, cu clubul cipriot, cu posibilitate de prelungire pe inca unul. Atat Claudiu, cat si sotia sa, Diana, au fost primiti cu bratele deschise de fanii echipei Omonia, formatie antrenata in trecut de Ioan Andone.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.