Clubbingul nu prea are legatura cu politica, dar pe data de 4 august, sunt asteptati o multime de fani ai muzicii dance, pentru a protesta impotriva noilor legi de pe insula.

Pentru prima data, patronilor li s-a interzis deschiderea cluburilor mai devreme de ora 16:30 si s-a impus inchiderea acestora pana la ora 6:30. Aceasta masura a compromis after-party-urile legendare din Ibiza, iar scena clubbing a scazut odata cu aceasta lege.

Iubitorii petrecerilor din Ibiza considera ca le sunt astfel amenintate liberatatea si stilul de viata. Organizatorii protestului sunt mai multi producatori, afaceristi si artisti, sustinuti de catre site-ul Ibiza-Voice.com. Acestia considera ca protestul este o forma de "lupta impotriva nedreptatii".

Numarul vizitatorilor este scazut, afacerile au de suferit, iar inchiderea clubului DC10 pentru 60 de zile a suparat foarte tare clubberii, DJ-i si patronii din zona.

Mai multe commenturi de pe site-ul Ibiza-Voice.com sugereaza ca la protest vor participa foarte multi oameni.

"Nu am vazut in viata mea Ibiza ata de pustie. Lucrez pe insula de 8 ani... Rusine politicienilor care nu au habar despre viata pe aceasta insula"
, spune Jonson intr-unul dintre comentariile de pe Ibiza-Voice.com.

Protestul se va desfasura la Vara de Rey in centrul orasului Ibiza, unde vor fi prezente numeroase forte de ordine si probabil ca atmosfera se va incinge putin.

via beatfactor.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.