Batman nu e singurul supererou pe tava cinefilului momentan: imaginatia si loialitatea fanilor de benzi desenate sunt rasplatite in perioada asta, cand conventia Comic-Con din San Diego strange laolalta figuri celebre din cetatea filmelor cu fani impatimiti. Veniti sa-si promoveze ultimele proiecte cinematografice care sunt descendentele 3D (tri-dimensionale) ale povestilor schitate de artistii BD (benzi desenate), vedetele si maharii studiourilor Hollywoodiene le ofera fanilor 4 zile de vis in care magia SF-urilor si fanteziilor se revarsa in realitate.

Printre starurile prezente la Comic-Con, il dibuim pe Mark Wahlberg, care are multe de spus despre rolul sau in adaptarea jocului video “Max Payne” pentru marile ecrane – dar si gura targului de spart cu vesti din viata personala. Alte activitati ale actorilor pe timpul verii tin mai putin de viata personala cat de vietile altora: operele de caritate se pare ca au intrat in tendinte si breasla VIP-urilor e pe baricade, pentru combaterea cancerului, ajutarea copiilor etc. Si ca tot veni vorba de copii, dupa tam-tam-ul mogaldetelor gemene ale perechii Brangelina, se mai anunta un pui de actori. Aflati aici de unde a aparut aceasta noua ciuperca dupa ploaia cu bebeli a anului curent.

Pe MovieBox, la sectiunea “In Curand” vorbim despre filme noi, pe pagini proprii, decorate cu trailere cu tot, care vor avea premiera in august: muzicalul “Mamma Mia” (montat pe cantece ABBA), comedia “Forgetting Sarah Marshall” , expozeul cutremurator “Fast Food Nation”, si o dubla doza de filme made in non-SUA: frantuzescul “J’veux pas que tu t’en ailles”, si ungurescul “Dolina”. Ca intotdeauna, pentru filmele care ruleaza in saptamana curenta, doar acesati pagina care vi le insira pe toate, cu cinematografele aferente, aici.

Nu in ultimul rand, avem un nou top MovieBox, unde saptamana asta va listez preferintele mele in materie de ucigasi in serie... mai exact, aceia dintre ei care au fost imortalizati pe pelicula – fie ca e vorba de biopic-uri (bazate pe o poveste reala) sau de fictiune pura, filmele despre criminalii psihopati sunt mai mereu fascinante. Nu sunteti de acord? Casuta de comentarii va sta la dispozitie ca sa luati oricand cuvantul.